Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η παρουσιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τον «Τροχό της Τύχης» προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή στο Youtube για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στις σχέσεις της.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η παρουσιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τον «Τροχό της Τύχης» προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Η παρουσιάστρια του «Τροχού της Τύχης» μίλησε για τον έρωτα και τον ρομαντισμό με τον οποίον αντιμετώπιζε τις σχέσεις, τονίζοντας τις συνεχείς απογοητεύσεις που έχει βιώσει.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι ότι γενικά πάντα είχα μάθει να είμαι η πριγκίπισσα που όλοι την πρόσεχαν. Με έναν τρόπο απαιτούσα την προσοχή. Αν δεν την είχα, ένιωθα ότι ο άλλος δεν με θέλει. Μέσα από δουλειά με τον εαυτό μου και την ψυχοθεραπεία κατάλαβα ότι οι ενήλικες άνθρωποι πρέπει να προσέχουμε μόνοι μας τον εαυτό μας», σημείωσε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μας προσέχει όχι ακριβώς με τον τρόπο που το ζητάμε εμείς δεν σημαίνει ότι δεν μας αγαπάει και ότι δεν μας νοιάζεται. Εκείνος έχει τη ζωή του κι εμείς τη δική μας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Τα είχα όλα στο μυαλό μου πολύ ροζ, πραγματικά περίμενα ότι θα έρθει ο πρίγκιπας με το λευκό άλογο. Αν κάποιος άνθρωπος δεν με πρόσεχε στα 20 όπως ακριβώς ήθελα, νόμιζα ότι δεν με θέλει. Είχα το ανικανοποίητο», κατέληξε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πηγή: Youtube

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ