Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες σχολιάστηκαν αρνητικά από αρκετούς.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πώς δεν έχει μετανιώσει για όσα είπε, τόνισε πώς είναι με το μέρος των γυναικών και αποκάλυψε πώς ετοιμάζει τη δική της εκπομπή.

«Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου, όχι δεν μετανιώνω… Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο καιρό, είμαι σίγουρη ότι θα λάμψει η αλήθεια. Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους αυτή την ιστορία, δηλαδή οι δικαστές είναι άνθρωποι έξυπνοι, άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα, όλα θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο, είμαι πολύ αισιόδοξη.

Θα πω μόνο ότι είμαι χαρούμενη που είναι στα χέρια άξιων δικαστών και εισαγγελέων, γιατί ξέρω ότι θα βγει η αλήθεια. Και όταν βγει η αλήθεια, ίσως ένα δάκρυ να τρέξει σε όλους μας, είτε για το καλό είτε για το κακό», είπε και συνέχισε:

«Είναι σοφή και σωστή η απόφαση. Η Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει. Εμείς από πού κι ως πού είμαστε συνέχεια κριτές των πάντων. Μέσα από τα προβλήματα μας πολλές φορές βγάζουμε μια εμπάθεια πολλές φορές…

Όταν βγει η απόφαση της Δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε. Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Δεν θέλω να δικάζει η τηλεόραση και το ίντερνετ και οι φίλοι μας, αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της κι όλοι μαζί μετά θα δούμε ποιο ήταν το λάθος. Είναι δυνατόν εγώ να είμαι κατά των γυναικών;».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε μια δήλωση της Βάνας Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη τότε εκείνη του είπε: «Άνθρωπος είμαι κι εγώ είπα μια σαχλαμάρα»

Δείτε όλα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ