Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να βάλει στη θέση τους όσους την επέκριναν και αναφέρθηκαν αρνητικά στο ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο, το οποίο μάλιστα την οδήγησε στο χειρουργείο.

Η δημοφιλής ηθοποιός έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένη και μεταξύ των όσων έγραψε, ανέφερε: «Καλυψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας».

Η Βάνα Μπάρμπα είναι από τους ανθρώπους που δεν διστάζουν να εξωτερικεύσουν τις σκέψεις τους και να απαντήσουν στα κακεντρεχή σχόλια, κάτ που έκανε και τώρα.

«Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε στην Επίδαυρο… Αντίθετα σαν πρόβατα που είστε ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο ή πηγαίνουν στην Επίδαυρο ή Ηρώδειο εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος… Εσείς αγαπάτε την τέχνη…. Καλυψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας… Να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας… Φθάνοντας ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Γι’ αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».

Βάνα Μπάρμπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ