Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» με τους κουμπάρους της Στράτο Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα.

Η ηθοποιός κατά την διάρκεια της βραδιάς είχε ένα ατύχημα που στην αρχή μπορεί να μην φαινόταν σοβαρό, αλλά η συνέχεια ήταν δύσκολη για την Βάνα Μπάρμπα, καθώς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες όπου το ατύχημα κρίθηκε σοβαρό.

Όπως, εξηγεί η ίδια η Βάνα Μπάμπαρ στο facebook θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς έχει πολλαπλά κατάγματα.

Βάνα μπάρμπα: Όσα εξήγησε για το ατύχημά της

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή..δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος..Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας δεσμωτης. ..με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και…να το.το κακό.. πολλαπλ α. Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση.. θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη..και τους θεραποντες γιατρούς στη Βούλα….κακό καλοκαίρι δύσκολο….πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός…να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου στρατός σοφια ..και ο φίλος μου παρις αμοργιανος….τους ταλαιπώρησε τόσο…αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο..μέσα του.αυτο είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ