Η Βανέσα Μπράιαντ είχε χθες τα γενέθλιά της, η σύζυγος του θρύλου του μπάσκετ που χάθηκε μαζί με τη 13χρονη κόρη του τόσο άδικα, έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ συγκινητική ιστορία.

Οι κόρες της Βανέσα Μπράιαντ χαμογελούν ξανά

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ έγινε 38 ετών και ψάχνοντας κάποια πράγματα του συζύγου της ανακάλυψε ένα γράμμα και ένα δώρο που είχε προνοήσει να της πάρει για τα γενέθλιά της που θα ήταν σε λίγους μήνες, αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να της τα δώσει ο ίδιος.

«Χθες βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: Στον έρωτα της ζωής μου. Από τον… Πάπι που περίμενε να ανοίξω ένα ακόμη γράμμα στα γενέθλιά μου. Μου έδωσε έναν λόγο να περιμένω πως και πως για την σημερινή ημέρα. Η ειρωνεία είναι πως ο Κόμπι είχε μια φωτογραφία μου, ζωγραφισμένη με έναν άγγελο να με κρατά, από έναν καλλιτέχνη. Μου λείπει ο έρωτας της ζωής μου, όπως και η γλυκιά μου Μαμασίτα, το Ταυρινάκι μου. Ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά η Βανέσα Μπράιαντ στη ανάρτησή της στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ