Συνέντευξη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” παραχώρησε η Βανέσσα Αδαμποπούλου και αναφέρθηκε στις προτάσεις για το Survivor, αλλά και τον Ιωάννη Παπαζήση με τον οποίο αποφάσισαν πριν ένα εύλογο διάστημα να χωρίσουν!

Αρχικά, η τραγουδίστρια μίλησε για τις σπουδές που κάνει στη θεατρολογία, τονίζοντας ότι ήταν ένα μεταπτυχιακό που ήθελε να κάνει χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να ασχοληθεί με τα media. Ωστόσο, μίλησε και για την ψυχοθεραπεία και εξομολογήθηκε ότι τα θέμα τα υγείας με τη μητέρα της και η πίεση αλλά και τα πράγματα που καλούταν να διαχειριστεί με τον εαυτό της την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

αδαμοπούλου

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου για τον γιο της Ιάσονα

Η καλλιτέχνιδα ρωτήθηκε για τον γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν ξέρει ότι οι γονείς του είναι διάσημοι. Στις αρχές όταν μας έβλεπε στην τηλεόραση νόμιζε ότι όλοι οι γονείς κάνουν αυτή τη δουλειά. Στον παππού του είχε ρωτήσει ποια ήταν η τελευταία παράσταση που έκανε».

Η τραγουδίστρια για το Survivor, τον Ιωάννη Παπαζήση και την τηλεόραση

«Είχα δύο φορές πρόταση για το Survivor. Δεν το έχω παρακολουθήσει. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου. Ούτε να τσακωθώ. Δεν είμαι τύπος reality», είπε στη Σοφία Μανουσακίδου για το reality.

Όσο για τον ηθοποιό και τη μικρή οθόνη, αποκάλυψε: «Είμαστε πολύ καλά με τον Ιωάννη. Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Σε έναν χωρισμό οφείλουν κι οι δύο να σέβονται την ιστορία τους. Η αγάπη δεν τελειώνει. Δεν είχε τελειώσει κάτι. Είναι δικά μας θέματα αυτάΠριν λίγα χρόνια θα σου έλεγα ότι είμαστε 2 άνθρωποι πιο εσωτερικοί. Εγώ μπορεί να το έκανα… Δεν μ’ αρέσει ο γάμος. Δεν είμαι τέτοιο κορίτσι εγώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΝΕΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ