Βάσια Τριφύλλη: «Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του».

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στο «Mega Καλημέρα».

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί στο «Mega Καλημέρα».
Η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή του Mega

Η ηθοποιός που δεν φοβάται τα λόγια της και πολύ συχνά καταλήγει δηκτική, ανέφερε: «Τα μέσα ενημέρωσης δεν μου έχουν φερθεί καλά. Το παράπονο που έχω είναι ότι δεν με ξαναφωνάξανε. Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά».

Για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε πως: «Δεν υπήρχαν κόντρες. Δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Εκείνος δεν νομίζω γιατί δεν το έδειξε και ποτέ, γιατί τον πέρναγα. Δεχόταν ο ένας την αξία του άλλου.

Δεν χορταίνω να τον βλέπω, είναι εξαιρετικός και έχω απορήσει που γύρισε ο Ανδρέας στην Ελλάδα και δεν του πρότειναν μια εκπομπή και πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου, που είναι αξιοπρεπέστατη κοπέλα, αλλά ο Μικρούτσικος είναι άλλης ποσοστιαίας μονάδας άτομο. Και είπα “καλά δεν κάνανε ποτέ στον Μικρούτσικο [πρόταση], κάτσε στα καλά σου μωρή”».

Δεν χορταίνω να τον βλέπω, είναι εξαιρετικός και έχω απορήσει που γύρισε ο Ανδρέας στην Ελλάδα και δεν του πρότειναν μια εκπομπή και πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου
Για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε πως: «Δεν υπήρχαν κόντρες. Δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη σχολίασε: «Λείπει ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης τηλεοπτικά. Εγώ είμαι με αυτούς, όχι για τη συμπεριφορά τους, αλλά για το ταλέντο τους δεν το διαπραγματεύομαι. Είναι αμβροσία για εμένα η επιστροφή τους».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους για τα οποία και είπε: «Πολύ ντρέπομαι. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του, είναι της γενιάς μου άνθρωπος. Αν τον είχα απέναντί μου θα τον εχ**α πατόκορφα. “Θα σας έβλεπαν οι γονείς σας και θα ντρεπόντουσαν”. Τι θα ντρεπόντουσαν ρε Γιώργο; Για ποιο πράγμα;»

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή Mega Καλημέρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ