Ο Κάρολος Γ΄ ίσως δώσει έναν νέο βασιλικό τίτλο στην εγγονή του πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η μοναχοκόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας μέχρι στιγμής έχει τον τίτλο της Αυτής Μεγαλειότητας πριγκίπισσας Σάρλοτ της Ουαλίας, αλλά είναι πολύ πιθανόν ο νέος μονάρχης να δώσει στην 7χρονη εγγονή του έναν νέο τίτλο. Είναι πιθανό, αντί να δώσει στον πρίγκιπα Έντουαρντ τον τίτλο του Δούκα του Εδιμβούργου, να χαρίσει στην εγγονή του τον τίτλο της Δούκισσας του Εδιμβούργου.

Βασιλιάς Κάρολος: Θα δώσει νέο τίτλο στην εγγονή του πριγκίπισσα Σάρλοτ;

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, πρίγκιπας Λούις και πριγκίπσσα Σάρλοτ

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι μία κίνηση του βασιλιά Καρόλου Γ’ με την οποία θα τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του, αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ. Πριν ανέβει στο θρόνο, στις 2 Ιουνίου 1953, η βασίλισσα Ελισάβετ έφερε τον ίδιο ακριβώς τίτλο, της Αυτής Μεγαλειότητας πριγκίπισσας Ελισάβετ, Δούκισσας του Εδιμβούργου.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι τρίτη στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, μετά τον πατέρα της, πρίγκιπα Γούλιαμ και τον μεγαλύτερο αδερφό της, πρίγκιπα Τζορτζ, 9 ετών.

Ο Δεκέμβριος φαίνεται ότι θα είναι πολύασχολος για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί. Ως νέος μονάρχης, ο βασιλιάς Κάρολος επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την παράδοση της μητέρας του και θα ταξιδέψει με τα στενά μέλη της οικογένειάς του, στο Norfolk για την εορταστική περίοδο.

Μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, της πριγκίπισσα Κέιτ και τα τρία παιδιά τους και άλλα στενά μέλη της οικογένειας, αναμένεται να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο βασιλιάς Κάρολος, θα εκφωνήσει και την πρώτη του χριστουγεννιάτικη ομιλία ως βασιλιάς και είναι βέβαιο ότι σε αυτή θα αποτίσει φόρο τιμής στην μητέρα του που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ