Εξαιρετικά απόκαλυπτική υπήρξε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Σου Κου Family» η Βασιλική Μιλλούση, η οποία μίλησε για τις δύο κόρες της, τον Λευτέρη Πετρούνια ως σύζυγο και πατέρα ενώ ξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως είχε και μια εγκυμοσύνη η οποία διακόπηκε στις εννέα εβδομάδες.

Βασιλική Μιλλούση: Τα άγχη της μητρότητας

«Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω δυο παιδιά που συνεργάζονται, δυο ήσυχα παιδιά. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά ξανά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα γιατί δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα… Δυσκολεύτηκα και αρκετά… Γύρω στον έβδομο μήνα ξεκίνησα να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μου απαγόρευσαν να σηκώνω την μεγάλη μου κόρη, την Σοφία. Αυτό ήταν ότι δυσκολότερο με αποτέλεσμα τον μήνα πριν γεννήσω να τον περάσω στο νοσοκομείο. Δεν έβλεπα το παιδί μου γιατί ήταν και ο κορονοϊός” είπε μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. Όσο για τον σύζυγό της: “Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς. Κάνει τα πάντα. Περνάει όμως ένα διάστημα πολύ δύσκολο γιατί προετοιμάζεται για τους αγώνες, ο κόσμος περιμένει από αυτόν, τον έχει συνδυάσει ότι είναι ο Λευτέρης με τα χρυσά. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος. Δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου για να μπορέσω να διαχειριστώ τις δικές μου ήττες με τις επιτυχίες του Λευτέρη και με έκανε καλύτερο άνθρωπο αυτό», είπε.

Βασιλική Μιλλούση

Βασιλική Μιλλούση: Η άτυχη εγκυμοσύνη

Όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στις 9.5 εβδομάδες έχασα το μωράκι. Ήταν παλινδρομική κύηση. Ήταν κάτι που μας σόκαρε γιατί τότε δε γνώριζα ότι ήταν τόσο συχνό φαινόμενο. Αγχώθηκα και φοβόμουν ότι δε θα ξαναμείνω έγκυος».

Διαβάστε περισσότερα

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Ετοιμάζουν διπλή βάπτιση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ