Βασιλικές οικογένειες Βελγίου & Λουξεμβούργου: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν κάθε fashion insider να ζηλέψει

Οι βασιλικές οικογένειες των δύο χωρών βρέθηκαν σε μια συνάντηση κορυφής. Μετά από πρόσκληση του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Βελγίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Λουξεμβούργου πραγματοποιήσαν κρατική επίσκεψη στο Βέλγιο την Τρίτη 16/04 που θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024.

Βασιλικές οικογένειες Βελγίου & Λουξεμβούργου: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν κάθε fashion insider να ζηλέψει

Οι εμφανίσεις των κυριών των δύο βασιλικών οικογενειών είχαν αέρα πασαρέλας αλλά και αξιοζήλευτες γόβες που μας έδειξαν τη σημασία της σωστής λεπτομέρειας.

Η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης με ένα τοταλ Dior look σε μια σπασμένη απόχρωση του ροζ, με τα αξεσουάρ της να αναβαθμίζουν την εμφάνισή της, αλλά και να μας αποδεικνύουν πως ένα μονοχρωματικό look μπορεί να απογειωθεί με τις κατάλληλες λεπτομέρειες.

Τα γάντια της, το καπέλο, η τσάντα και η ζώνη έφεραν το ίδιο μοτίβο και χρώμα με αυτό του παλτό της, αλλά την προσοχή μας κέρδισαν τα ροζ D-moi pumps της με το χαμηλό τακούνι.

Αντίστοιχα, η δούκισσα Μαρία Τερέζα του Λουξεμβούργου διάλεξε ένα custom παλτό με έντονο tribal μοτίφ του brand Indalia, δίνοντας κι εκείνη με τη σειρά της έμφαση στα παπούτσια της. Η δούκισσα επέλεξε ένα ζευγάρι ασημί στραφταλιζέ γοβάκια με χαμηλό τακούνι του οίκου Prada, τον οποίον και τίμησε και στη βραδινή εμφάνισή της φορώντας μαύρες λουστρίνι γόβες με καμπυλωτές λεπτομέρειες στο ύψος του αστραγάλου.

Τα pumps που επέλεξαν και οι δυο κυρίες των βασιλικών οικογενειών του Βελγίου και του Λουξεμβούργου, μας απέδειξαν πως το χαμηλό τακούνι αντικαθιστά το στιλέτο και διεκδικεί τον τίτλο του πιο κομψού μας συμμάχου, ενώ παράλληλα αποτέλεσαν αμφότερες περίτρανες αποδείξεις του ότι τα ωραία σχεδιασμένα ρούχα έχουν ζωή και λόγο ύπαρξης και εκτός πασαρέλας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΕΛΓΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ