Βασιλική Τρουφάκου: «Η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα»

Με διαφορά ελαχίστων ημερών θα γιορτάζουν από εδώ και στο εξής τα γενέθλιά τους η Βασιλική Τρουφάκου και ο γιος της.

Βασιλική Τρουφάκου: «Η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα»

Πριν από τρεις μέρες, η ηθοποιός ανακοίνωσε πως υποδέχτηκε στον κόσμο τον μικρό της, ενώ χθες το βράδυ, λίγες ώρες μετά τα γενέθλιά της της, μοιράστηκε περισσότερα στιγμιότυπα των πρώτων ημερών του γιου της.

Η Βασιλική Τρουφάκου έγραψε: «Χθες είχα τα γενέθλια μου. Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου. Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’ όλους τον μαιευτήρα μου Αναστάσιο Κωνσταντόπουλο – που σε όλη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστάσεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα•

με όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται. Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές! Θα απαντήσουμε σε όλους. Έχω πλημμυρίσει αγάπη», κατέληξε η Βασιλική Τρουφάκου.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ