Η Βασιλική Τρουφάκου έκανε την πιο όμορφη και χρωματιστή ανάρτηση ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Πρωτομαγιά σήμερα και όσοι έχουν τη δυνατότητα πηγαίνουν στην εξοχή, μαζεύουν λουλούδια και φτιάχνουν το παραδοσιακό Μαγιάτικο στεφάνι. Η Βασιλική Τρουφάκου, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πια, φαίνεται πως έμεινε στην Αθήνα, παρ’ όλ’ αυτά, δεν έχασε την ευκαιρία να καλωσορίσει τον τελευταίο και πιο όμορφο μήνα της άνοιξης με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βασιλική Τρουφάκου

H ηθοποιός, που πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ποζάρει δίπλα σε έναν πολύχρωμο τοίχο κρατώντας ένα μεγάλο κατακίτρινο ηλιοτρόπιο, το οποίο σε επόμενη φωτογραφία δείχνει στο φακό.

Η ίδια φαίνεται ξεκάθαρα ότι λάμπει από ευτυχία, ενώ φαίνεται απόλυτα ήρεμη και έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της. Μάλιστα, η φράση που συνόδευε την ανάρτησή της, «Μάη, ερχόμαστε!» ίσως να σημαίνει ότι αυτός είναι ο μήνας στον οποίο θα φέρει στον κόσμο το γιο της.

Η Βασιλική Τρουφάκου είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες, μετά από ένα baby shower που είχαν οργανώσει οι φίλες της, ότι περιμένει αγόρι. Ένα αγόρι που, όπως φαίνεται, ως ευτυχισμένη μαμά θα κρατήσει μέσα στον Μάιο στην αγκαλιά της!

Photos: instagram/vassiliki_troufakou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ