Η Bασιλική Τρουφάκου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την συμμετοχή της στο «Famagusta».


Η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή, την εγκυμοσύνη της και την ανταπόκριση του κοινού.

Η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media. Photo: Instagram/vassiliki_troufakou
Η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media. Photo: Instagram/vassiliki_troufakou


«Το όνειρό μου ήταν πάντα να γίνω ηθοποιός, το έχω ψάξει γιατί αλλά δεν υπάρχει απάντηση. Είναι κάτι πηγαίο». Ωστόσο παραδέχθηκε ότι κάθε σεζόν υπάρχει μια στιγμή που νιώθει απογοήτευση.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι τυχερή. Έχω κάνει συνεργασίες που τις τιμώ και μέσα μου και είναι και δουλειές που έχουν αγαπηθεί κι από τον κόσμο. Νιώθω φέτος μία τύχη, όχι ότι είναι εύκολα. Οι συνθήκες της δουλειάς μερικές φορές είναι απαιτητικές και δύσκολες».

Η Βασιλική Τρουφάκου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και καθώς όλα κυλούν ομαλά αισιοδοξεί πως έτσι θα είναι και μετά τη γέννηση του μωρού της.

«Έχω μία εύκολη εγκυμοσύνη οπότε αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει να είναι κάπως έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

H ηθοποιός συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Famagusta». Στην ερώτηση πώς προέκυψε αυτή η επαγγελματική συνεργασία απάντησε:

«Την συμμετοχή μου στο ”Famagusta” την σκέφτηκα νομίζω από οποιαδήποτε άλλη δουλειά, το εάν θέλω. Θεωρώ ότι είναι τόσο σημαντικό που ο Ανδρέας Γεωργίου διατίθεται να πει την ιστορία της Κύπρου που είναι μία ιστορία για τον ελληνισμό και μία πληγή ανοιχτή. Με συγκίνηση την δέχθηκα την πρόταση αυτή».

Σχετικά με τον ρόλο της «Ιφιγένειας» που υποδύεται σημείωσε ότι αισθάνεται καλά: «Είναι ένας ωραίος χαρακτήρας. Εμένα μου αρέσει η αυτή η στροφή που υπάρχει στην σχέση της και στην ηρωίδα. Μόλις μπήκε το θέμα υγείας, ξεχωρίζει ποιο είναι το σημαντικό, όπου τελικά είδε ότι αγαπιόταν και με τον σύντροφό της».

«Περίμενα τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο ”Famagusta”, γιατί γίνεται κάτι σημαντικό στην σειρά αυτή», τόνισε.

Η Βασιλική Τρουφάκου επίσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» στον «Ελληνικό Κόσμο», όπου πραγματεύεται «την σύγκρουση του παλιού», όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, με ένα πιο σύγχρονο αξιακό κώδικα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ