Μια αποκάλυψη στο «Breakfast@star» έκανε ο Μανώλης Κονταρός, δηλώνοντας οτι ο Βασιλης Μπισμπίκης επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια αγορά στην Κρήτη.

Μιλώντας στη Μαίρη Αργυριάδου, ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Αλλά με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους από το δημοτικό. Είναι μάγκας».

Μπισμπίκης

Στη συνέχεια, ο Μανώλης Κονταρός, είπε: «Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θέλει να βρει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνο, να φτιάξει ένα σπίτι, να κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο, να ανταμώνουμε εκεί όλοι οι φίλοι. Άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί».

Ακόμα, ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για την οικογένειά του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχω στερηθεί την οικογένειά μου και τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, βλέπω πως δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές που θα έπρεπε. Και εγώ για την οικογένειά μου το έκανα. Με τα παιδιά μου έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Με συμβουλεύουν αυτά και όχι εγώ».

Δέσποινα Βανδή: Η γνωριμία των παιδιών της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και ο κεραυνοβόλος έρωτας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ