Ένα όμορφο βίντεο από το χωριό της κοινοποίησε η Λίνα Πρίντζου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για τη σύζυγό του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στη Βενετία, στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία λίγων συγγενών και εκλεκτών φίλων.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του αποτελεούν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια, ωστόσο σπανίως μιλούν για τη ζωή τους. Η Λίνα Πρίντζου, ούσα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε ένα αβίντεο όπου χορεύει «Οσμαντάκα» και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Κάνει φιγούρες, το χαίρεται με την ψυχή της και τιμά τον τόπο της.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

«Στα γλέντια μας στην Ήπειρο χορεύουμε πρώτα για εκείνους που έφυγαν δίνοντας έτσι συγχωροχάρτι στο Χάρο για όσα μας πήρε κι ύστερα γλεντάμε για την Ζώη και τα καμώματα της!
“Οσμαντάκας” αντρικός χορός. Κομπανία Ηλια Πλαστήρα
», έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε δηλώσει παλαιότερα για τον γάμο τους: «Η Βενετία ήταν δική μου επιλογή γιατί η νύφη είναι Ηπειρώτισσα, αγαπάει πολύ την παράδοση. Επειδή εγώ είμαι πολύ χαμηλών τόνων ήθελα να γλιτώσω το τριήμερο γλέντι που δεν θα το γλιτώσω βέβαια στο μέλλον .Ήταν κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένος που το έζησα όπως το έζησα. Παρά το ότι βρισκόμασταν στη Βενετία ζήσαμε πολύ «ελληνικά» το γάμο. Κάναμε όλοι μια τετραήμερη εκδρομή. Η διαμονή και τα μεταφορικά μέσα ήταν οργανωμένα από μας, οι καλεσμένοι είχαν το ελεύθερο να ζήσουν την Βενετία όπως ήθελαν, απλά είπαμε την τάδε ώρα να έρθουν στο γάμο μας».

Αυτό το διάστημα, ο ηθοποιός πραγματοποιεί περιοδεία με τον «Κουρέα της Σεβίλλης» και το κοινό έχει τη δυνατότητα να τον απολαύσει επί σκηνής.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ