Βασίλης Καρράς: Συντετριμμένες η γυναίκα και η κόρη του τραγουδιστή στο τελευταίο αντίο

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσίευση στα social media φωτογραφίας του Βασίλη Καρρά μέσα από το νοσοκομείο. Την φωτογραφία είχε ανεβάσει ο Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ ο οποίος είναι και ξάδερφος του τραγουδιστή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», εξήγησε:
«Εγώ είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη νομίζω ήταν τον Οκτώβρη, μετά από μία επίσκεψη στο Άγιον Όρος, και δόθηκε η ευκαιρία να πάω να τον δω στο νοσοκομείο. Ήταν η οικογένειά του εκεί. Ήταν χαρούμενος που έβλεπε γύρω του τους ανθρώπους του. Ήταν η σύζυγός του, οι άνθρωποι που αγαπούσε πολύ. Στο τέλος μου είπε: “ξάδερφε, το μόνο που έχω μέσα μου είναι η αγάπη”. Το μόνο που αξίζει στη ζωή είναι η αγάπη. Είναι μία πολύ ευλογημένη συνάντηση με έναν άνθρωπο, ο οποίος ετοιμαζόταν είχε βάλει κάποιες προτεραιότητες στη ζωή του».

Ο Μητροπολίτης μίλησε και για τον χαρακτήρα του Βασίλη Καρρά:
«Αγαπούσε την οικογένειά του και τον συνάνθρωπο του. Πίστευε και αγαπούσε τον Χριστό. Του έδωσα ένα εγκόλπιό μου ως δώρο, δεν είχα κάτι άλλο να του δώσω. Πήγα απροετοίμαστος στο νοσοκομείο» και τέλος, για την αναστάτωση που προκάλεσε, ο ξάδερφος του Βασίλη Καρρά: «Λυπούμαι, έβαλα μία φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μαζί του και νομίζω ότι ο κόσμος στενοχωρήθηκε και θύμωσε και την κατέβασα. Δεν ήθελα να προκαλέσω έντονή ανησυχία στους θαυμαστές του. Εγώ το έβαλα σαν ξάδερφός του. Εύχομαι ο Θεός να τον αναπαύει»»

Εν τω μεταξύ νωρίτερα σήμερα η σορός του τραγουδιστή έφτασε στην γενέτειρα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, για το τελευταίο αντίο. 

Εκεί περίμενε πλήθος κόσμου και συνάδελφοι του τραγουδιστή.

Συντετριμμένες η γυναίκα του Χριστίνα, και η κόρη του Ειρήνη. Τελέστηκε τρισάγιο και στη συνέχεια η σορός του λαϊκού τραγουδιστή μεταφέρθηκε στην τελευταία του κατοικία με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους».

Κεντρική φωτογραφία: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ