Βασίλης Καρράς: Το τραγούδι που ακούστηκε κατά την διάρκεια της ταφής

Ο Βασίλης Καρράς σε συνέντευξη του τον Μάιο του 2021, στο Νίκο Χατζηνικολάου είχε δηλώσει για την σχέση του με τον Πασχάλη Τερζή: «Δεν έχουμε πια αδελφικές σχέσεις και αυτό με λυπεί πολύ! Δεν έμαθα ποτέ το γιατί. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θεολόγου Ηλιού, οι δύο έλυσαν τα θέματα που τους πίκραιναν και είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega»:

«Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια.

Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς».

Εν τω μεταξύ όπως δήλωσε ο Ζαφείρης Μελάς στο «Πρωινό» μαζί με άλλους τραγουδιστές, είπαν το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», αγαπημένο τραγούδι της συζύγου του Βασίλη Καρρά, Χριστίνας, κατά τη διάρκεια της ταφής του λαϊκού τραγουδιστή.

«Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα».

Σύμφωνα την εκπομπή, τον Ζαφείρη Μελά, συνόδεψαν στο τραγούδι, ο Νίκος Βέρτης, ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης και άλλοι τραγουδιστές.

Κεντρική φωτογραφία: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ