Ο Βασίλης Κικίλιας παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day. O υπουργός Τουρισμού μαζί με την οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, περιηγήθηκαν στη γειτονιά όπου μεγάλωσε στα Πετράλωνα.

Για τη γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού με την οποία δημιούργησε μία υπέροχη οικογένεια, είπε: «Είχα πει ότι στην προσωπική μας ζωή πρέπει να ψάξουμε βρούμε το άλλο μας μισό και τον άνθρωπό μας και αυτό δεν βιάζεται. Εγώ δεν την είχα βρει. Ο χρόνος άρχισε να περνάει και ξέρεις πώς είναι οι γονείς και η οικογένεια που αν θα παντρευτείς. Έχοντας λοιπόν κάνει κάποια πράγματα στη ζωή μου και στο επαγγελματικό κομμάτι, ήμουν πια κατασταλαγμένος για το τι άνθρωπο θέλω δίπλα μου. Γνώρισα την Τζένη και η χημεία μας ήταν πολύ καλή από την αρχή. Όχι εύκολες συνθήκες… Αλλά με πολύ γλυκιά κατάληξη τελικά, κι έναν μπέμπη, ένα αγοράκι που είναι ό,τι πιο όμορφο έχει γίνει στην προσωπική μου ζωή ως τώρα».

Για το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ήδη γνωστή, τον επηρέασε; «Δεν ήταν απλό, ούτε συνηθισμένο. Η πραγματική αγάπη κερδίζει και τα ξεπερνά όλα. Η Τζένη είχε τρία φανταστικά παιδιά και πλέον έχει και τον Παναγιώτη Αντώνη. Νομίζω ότι η ζωή όσες δυσκολίες και αν έχει, γίνεται πιο όμορφη όταν έχεις τον άνθρωπό σου και την οικογένειά σου. Με ωρίμασε αυτό κι έκανα κι ένα βήμα παραπέρα», απάντησε.

Και πρόσθεσε: «Όταν γνώρισα την Τζένη Μπαλατσινού, δεν σκεφτόμουν ότι θα αποκτήσουμε παιδί. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο υπό προϋποθέσεις. Είχα στο μυαλό μου ότι αυτό αποφασίζεται από τους δύο μας και ότι μπορεί να μην προκύψει. Το ήθελε κι εκείνη από την αρχή, κι εγώ το ήθελα. Ξέραμε όμως ότι μπορεί να συμβεί και να μην συμβεί, οπότε είναι μία ευλογία για εμάς. Το κομμάτι της προσωπικής ζωής και της οικογένειας είναι πολύ ψηλά αξιακά για εμένα».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Τζένη Μπαλατσινού στον τοκετό; «Όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο που αυξάνεται η ηλικία τεκνοποίησης. Αυτό έρχεται με κάποιους κινδύνους και δυσκολίες ενδεχομένως. Τις αντιμετωπίσαμε. Ήμουν μέσα στο χειρουργείο και μετά χρειάστηκαν και γι’ αυτό και μείναμε μέσα στο νοσοκομείο για κάποιες εβδομάδες», απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας.

Είναι χαζομπαμπάς; «Είμαι χαζομπαμπάς. Είμαστε χαζογονείς. Αλλά επειδή εγώ τον βλέπω πιο λίγο μέσα στη μέρα. Παίζουμε με τα μαξιλάρια μας, με τις μπάλες μας, φτιάχνουμε τα παζλ, διαβάζουμε τα παραμύθια μας», απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι το όνομα Αντώνιος, το έδωσαν στον γιο τους, έπειτα από τάμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ