Η Τζένη Μπαλατσινού απολαμβάνει την εορταστική περίοδο και μάλιστα έχει στολίσει το σπίτι της για τα Χριστούγεννα. Η επιχειρηματίας έχει επιλέξει ένα όμορφο δέντρο για το σαλόνι της και μαζί με την οικογένειά της κάθεται στον γιορτινό χώρο και συλλέγει στιγμές.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν αποκτήσει τον Παναγιώτη-Αντώνιο, και η ζωή τους είναι γεμάτη χαρά.

Ωστόσο ο κ. Κικίλιας ως Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, έχει πολλαπλές υποχρεώσεις, που τον κρατούν αρκετές ώρες μακριά από την οικογένεια τους. Σήμερα, όμως, κατάφερε να συνδυάσει και τα δύο.

Μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού και τον μικρό Παναγιώτη- Αντώνιο απόλαυσαν τα κάλαντα από την μπάντα της Πυροσβεστικής. Ο υπουργός δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο κρατά το γιό του αγκαλιά, με την Τζένη Μπαλατσινού να τους κοιτά τρυφερά.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από τη λεζάντα:

«Mε κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα γιορτάσαμε στο @civilprotectiongreece τα Χριστούγεννα. Είχα την ευκαιρία ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πυροσβέστες μας για την προσπάθεια, τη μαχη την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και την αίσθηση της αυταπάρνησης που τους διακατέχει.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους και όλες καλές γιορτές με Υγεία, Ασφάλεια και Ευτυχία.

Υ.Γ. Χριστουγεννιάτικη έκπληξη μας έκανε η Αργώ, ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ που ήρθε να γιορτάσει μαζί μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ