Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ συναντήθηκαν με την Αθηνά Οικονομάκου για τα γενέθλια του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί τέσσερα νέα φωτογραφικά κλικς με τον Λευτέρη Σουλτάτο, εστα οποία ανέφερε: «Μόνο εσύ, εγώ και ο ήλιος». Το ζευγάρι πόζαρε σε ρομαντικό και παιχνιδιάρικο mood και η Βάσω έλαμπε στο πλευρό του δημοφιλούς σεφ.

βάσω λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στις 29 Απριλίου του 2019 στην Κρήτη και από τότε βιώνουν μια ωραία καθημερινότητα μαζί. Κάνουν δραστηριότητες που τους ευχαριστούν, ταξιδεύουν, περνούν ποιοτικά τον χρόνο τους και αναρτούν στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με τα ιδανικά εγώ δεν τα πηγαίνω καλά. Δεν θέλω να πιστεύω στα ιδανικά. Οι εξιδανικευμένες καταστάσεις, το «πόσο τέλειος είσαι!», το «πόσο τέλειο είναι αυτό!», με τρομάζουν. Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι είμαστε άνθρωποι με ελαττώματα. Στο δικό μας σπίτι, ο στόχος είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλο με τα ελαττώματα και τα προβλήματά του και να βοηθά ο ένας τον άλλο να γίνεται καλύτερος, να βελτιωνόμαστε παρέα και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σε αυτήν τη σχέση πιο τίμια και καθαρά», είχε αναφέρει η ηθοποιός στο περιοδικό HELLO!

Η Βάσω Λασκαράκη έδειχνε όμορφη και απαλλαγμένη από μακιγιάζ, με το φυσικό look της να είναι εντυπωσιακό.

«Δεν προσέχω και πάρα πολύ, για να πω την αλήθεια. Κάνω τα φρύδια μου και κάτι καθαρισμούς, όπου μου βάζουν κρέμες και μου τρίβουν το δέρμα. Λάμπω για δυο-τρεις μέρες και μετά νιώθω πάλι θαμπή. Τι να κάνω όμως; Δεν έχω πολύ χρόνο», είχε προσθέσει στο HELLO!

Στα γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου

Βάσω Λασκαράκη: Εύχεται στον Λευτέρη Σουλτάτο για την γιορτή του με μια μαντινάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ