Συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη και αναφέρθηκε στο δοκιμαστικό που έκανε για το «5×5» του ΑΝΤ1, αλλά και στον Λευτέρη Σουλτάτο. Μάλιστα, η ηθοποιός του «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» έκανε μια όμορφη τοποθέτηση για τον τρόπο που συνυπάρχει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο έχει αποκτήσει την Εύα.

«Δίνω το εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το διαζύγιο με τον Γιάννη και πώς τα έχουμε καταφέρει, με λάθη και καλά. Ακόμα κι αν έχουμε διαφωνία για δραστηριότητα της Εύας πρώτα θα το συζητήσουμε και μετά θα μπει η Εύα στη συζήτηση. Η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει εκτος. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί κι έχεις αποκτήσει παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια. Ο άντρας μου με στηρίζει πολύ, κι ο Γιάννης έχει τη σύντροφό του που τον στηρίζει. Είμαστε σύμμαχοι», είπε.

Ακόμα, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε στον Άρη Καβατζίκη για τον νυν σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο: «Στις αρχές της σχέσης μας έπαθα πανικό ότι τα πράγματα πρέπει να είναι “έτσι”. Ταρακουνήθηκα. Όταν εγώ κόλωσα και είπα “τι κάνουμε”, μπλόκαρα. Μπήκαμε κατευθείαν να φτιάξουμε μια οικογένεια, με οικογένειεςΠέτυχε το challenge της μικτής οικογένειας».

Σε άλλο, σημείο η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε ότι έχει κάνει συζητήσεις για τηλεόραση τη νέα σεζόν, και θέατρο, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε δοκιμαστικό για το «5×5».

«Κάναμε ένα δοκιμαστικό, ήταν ενδιαφέρον και πολύ ωραίο. Ήθελα να δω πώς είναι», σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Ακουλουθήστε μας στο Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ