Όπως ο περισσότερος κόσμος, έτσι και η Βάσω Λασκαράκη είναι στο σπίτι, αφού η χιονόπτωση έχει καταστήσει δύσκολες τις μετακινήσεις. Η ηθοποιός της σειράς “Σε ξένα χέρια”, η οποία προβάλλεται από την κρατική τηλεόραση, κοινοποίησε μια σειρά από stories όπου η κόρη της Εύα επιδίδεται σε γυμναστικές επιδείξεις.

Η υπερήφανη μητέρα της φαίνεται εντυπωσιασμένη από τις ικανότητες της μικρής, η οποία όπως θα δείτε έχει πραγματικά ταλέντο και είναι ευλύγιστη! Κάνει κατακόρυφο στον αέρα και εντυπωσιάζει αναμφισβήτητα.

Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, η οποία αποτελεί κύρια προτεραιότητά της. Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά πρέπει να αποδεχτούν μια κατάσταση, και βρίσκουν αργά ή γρήγορα τη σχέση με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε αυτήν την αγωνία. Την έχω περάσει κι εγώ, και ο Γιάννης προφανώς αλλά και ο Λευτέρης… Το παιδί πρέπει να έχει και τον χώρο του. Την οικογενειακή κατάσταση της κόρης μου δυστυχώς ή ευτυχώς την ξέρει όλη η Ελλάδα».

Αν και δεν συνηθίζει να κοινοποιεί στιγμιότυπα με την Εύα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί και η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε τις υπέροχες λήψεις τους, οι οποίες μάλιστα κέρδισαν πολλά likes και σχόλια.

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Σε διάφορες γωνιές του σπιτιού τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ