Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκε η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι, το βράδυ της Παρασκευής, στόλισε την εντυπωσιακή του μονοκατοικία στα Βόρεια Προάστια και δεν παρέλειψε να μοιραστεί βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Τα βλέμματα κλέβει το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, στο οποίο έβαλαν εκατοντάδες φωτάκια και κόκκινα στολίδια. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στα stories που ανέβηκαν, η ηθοποιός κατέβαλε προσπάθεια για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο τέλος, πάντως, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στο φακό καλής της φίλης ούσα σκαρφαλωμένη στο δέντρο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ηθοποιός μάς δείχνει το στολισμένο σπίτι της και η εικόνα είναι εντυπωσιακή.

Βάσω Λασκαράκη

Βάσω και Λευτέρης έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο σπίτι, στην Κηφισιά, όπου το λευκό συναντιέται με το ξύλο και δένει αρμονικά στους περισσότερους χώρους. Πίνακες, κάδρα, ιδιαίτερα διακοσμητικά, αποπνέουν μία πολυτέλεια ενώ δείχνουν και το προσωπικό γούστο της πρωταγωνίστριας αλλά και του γοητευτικού συζύγου της. 

Βάσω Λασκαράκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ