Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο MEGA και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την τραυματική εμπειρία που είχε μέσα σε μία κακοποιητική σχέση. Συγκεκριμένα στην ερώτηση για το ποια ήταν η χειρότερη σχέση που έχει βιώσει στη ζωή της, εκείνη απάντησε: «Ήταν μία σχέση που είχα πολύ παλιά και είπα ‘τέρμα, δεν γίνεται’. Γιατί πλέον ταλαιπωρούμαι εγώ. Δεν γίνεται να συνεχίζω να βασανίζω εγώ τον εαυτό μου γιατί το επιτρέπω να συμβεί. Εγώ το επέτρεπα. Ήταν λεκτικά και συμπεριφορικά κακοποιητική σχέση. Υπήρχαν “μούτρα”, ένιωθα μία αμηχανία, αυτή τη δυσαρμονία, δεν νιώθεις ευχάριστα, νιώθεις μία πίεση που διαχέεται παντού.».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μας συντρόφευε με την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» από το 2006 έως το 2019 και με την εκπομπή «Γράμμα για εσένα» από το 2020 έως το 2021 (η εκπομπή διεκόπη λόγω της πανδημίας Covid-19), έχει παραδεχτεί ότι δεν την ενδιαφέρει πλέον να βρίσκεται στην τηλεόραση.

Συγεκριμένα η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Δεν με ενδιαφέρει απλά να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση, δεν το έχω ανάγκη.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ