Υπήρξε κάποια έκπληξη όταν η νύφη της Victoria Beckham και σύζυγος του μεγαλύτερου γιου της σχεδιάστριας Brooklyn, Nicola Peltz, επέλεξε να μην φορέσει ούτε ένα ρούχο από την διάσημη σχεδιάστρια πεθερά της κατά τη διάρκεια του τριήμερου γάμου της τον Απρίλιο.

Επίσης, φαίνεται πως ούτε στον David ούτε στη Victoria άρεσε η ανάρτηση της Nicola στο εξώφυλλο του Tatler στο οποίο την αποκαλούσαν «Η νέα κυρία Μπέκαμ». Κανένας από τους δύο δεν έκανε like σε μια φωτογραφία της μητέρας της Peltz, Claudia, για την οποία η ίδια έγραψε: «Η οικογένεια είναι το παν για μένα».

Ακόμη πιο περίεργο, ούτε ο David ούτε η Victoria Beckham έκαναν like στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες γάμου του γιου και της νέας νύφης τους, που τραβήχτηκαν από τη Vogue και δημοσιεύτηκαν στο Instagram της Nicola.

Γενικά πολλοί instagram experts παρατηρούν ότι από πέρυσι το καλοκαίρι, τα likes ανάμεσα στους γονείς του Brooklyn και στη νέα τους νύφη έχουν μειωθεί αισθητά αλλά ακόμα και οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης.

Μετά τον γάμο, κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει. Μια πηγή της οικογένειας Beckham διαψεύδει τον ισχυρισμό λέγοντας: «Οι άνθρωποι κάνουν συνεχώς εικασίες για σχέσεις – δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά, καθώς είναι απλώς ανόητο».

Τόσο οι νύξεις της Nicola Peltz στο περιοδικό Tatler όσο και η προσκόλληση του Brooklyn Beckham στην νέα του σύζυγο δημιουργούν σε πολλούς την αίσθηση ότι υπάρχει κλίμα ψυχρότητας ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η απόφαση δε του Brooklyn να μετονομαστεί σε “Peltz Beckham” σε συνδυασμό με τον ισχυρισμό της Nicola Peltz ότι ο σύζυγός της συμβουλεύεται τον πατέρα της για τα σημαντικά του θέματα ισχυροποιούν αυτή την αίσθηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ VICTORIA BECKHAM, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ