Η Βικτόρια Χίσλοπ μίλησε στο περιοδικο HELLO! και την Σόνια Μαγγίνα και αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας της, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η συγγραφέας που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από την σειρά “Το νησί” και φέτος θα την βλέπουμε στο Dancing with the stars μίλησε για τις δύσκολες μέρες που έζησε.

«Είμαι 62 ετών και τον περα­σμένο χρόνο, κατά την καραντίνα, διαγνώστη­κα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Τον Μάρτιο του 2020 είχα χάσει τη μητέρα μου και σκέφτηκα πως ήταν καλύτερα που είχε φύγει γιατί θα αγχωνόταν πολύ. Για λίγες εβδομάδες δεν ήξερα πώς θα πάνε τα πράγματα και βίω­σα μια κατάσταση όπου σκεφτόμουν πραγμα­τικά το θάνατό μου. Στο μυαλό μου έγραφα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι θα αφήσω στα παιδιά μου. Ήμουν όμως τυχερή καθώς δι­αγνώστηκα νωρίς, δεν υπήρχαν μεταστάσεις, χειρουργήθηκα –δεν χρειάστηκε να υποβληθώ σε μαστεκτομή, την οποία η μητέρα μου είχε κάνει στην ίδια ηλικία με μένα–, έκανα θερα­πείες και μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται καλά. Ίσως ακούγεται κλισέ, αλλά νιώθω πως ξανα­γεννήθηκα» δήλωσε και συνέχισε:

«Πλέον σκέφτομαι πως είναι πολλά αυτά που έχω κάνει και λιγότερα αυτά που προ­σμένω, αλλά θα απολαύσω στο έπακρο όσα έρ­θουν. Αν κάτι δεν με κάνει ευτυχισμένη ή δεν το θέλω, θα λέω όχι. Μια τέτοια εμπειρία σού δί­νει αληθινή δύναμη. Αποφασίζεις να μην ξοδεύ­εσαι και να μη σπαταλάς το χρόνο σου χωρίς λόγο. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα ζήσω ακόμη – θα ήθελα να είναι γύρω στα τριάντα–, αλλά όσα ζήσω θα τα ζήσω καλά, στο φως. Μπορεί μέσα στο 2020 να πέθανε η μητέρα μου και να δια­γνώστηκα με καρκίνο, αλλά, στον αντίποδα, απέκτησα την ελληνική υπηκοότητα.

Χειρουρ­γήθηκα δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς ήταν πολύ δύ­σκολοι, αλλά τώρα είμαι εδώ, στη λιακάδα, και για πρώτη φορά στη ζωή μου χορεύω στην τη­λεόραση. Είμαι πλέον ένας αισιόδοξος άνθρω­πος, ενώ δεν ήμουν ιδιαίτερα παλαιότερα. Δεν θέλω να ακουστώ αυτάρεσκη, αλλά πραγματι­κά νιώθω πως έχω στη ζωή μου όλα όσα χρειά­ζομαι για να είμαι ευτυχισμένη. Επιπλέον, ανυ­πομονώ να γίνω γιαγιά, τώρα έχω χρόνο. Έχω μια 4χρονη βαφτισιμιά στην Κρήτη, με την οποία περνώ τα καλοκαίρια μου και η οποία με προετοιμάζει για τα εγγόνια μου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΧΙΣΛΟΠ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ