Η Βίκυ Καγιά πέρα από την επαγγελματική της εξέλιξη θεωρεί τη μητρότητα ως τον πιο σημαντικό σταθμό της ζωής της. Η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μπιάνκα και του Καρόλου που είναι οι καρποί του έρωτά της με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO! και στη Μαρία Κολλιάτσα είχε επισημάνει για τη μητρότητα η Βίκυ Καγιά δήλωσε:«Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου. Δεν έχω κάνει κάτι πιο δύσκολο και ουσιαστικό. εν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου, ο Ηλίας και τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή. Ζω για αυτούς, χτυπά η καρδιά μου για αυτούς. Η καριέρα μου είναι απλώς η καριέρα μου, η οικογένειά μου όμως είναι ό,τι πιο σημαντικό για μένα, δεν ξέρω πώς ζούσα πριν».

Η tv hostess του star channel μετρά πολλά χρόνια γνωριμίας με τον Βασίλη Ζούλια. Σήμερα το πρωί, με μια ανάρτησή του ο γνωστός σχεδιαστής έκανε ένα throwback σε αυτή την ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της Βίκυς Καγιά με ένα τρυφερό στιγμιότυπο από μια συνάντησή τους.

Ο Βασίλης Ζούλιας απεικονίζεται να ακουμπά την κοιλιά της για να αφουγκραστεί το μωρό. Τη δημοσίευση συνόδευσε με μια τρυφερή λεζάντα: Έγκυος και υπέροχη πριν από λίγα χρόνια. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά τον “περασμένο αιώνα” όταν ήταν μόλις 14 και αυτό ήταν! Αγάπη με την πρώτη ματιά! Προφανώς έχω ακόμα εμμονή με τη σαγηνευτική ομορφιά της!!

Βίκυ Καγιά – Βασίλης Ζούλιας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ