Η Βικτόρια Μπέκαμ ξέρει πολύ καλά πώς «παίζεται» το παιχνίδι της δημοσιότητας και της φήμης. Εδώ και καιρό, δημοσιεύματα την θέλουν να διατηρεί κακές σχέσεις με τη νύφη της και γυναίκα του Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτζ.

Ήρθε όμως η ώρα να μπει μία τελεία στο εν λόγω κεφάλαιο, με τη σχεδιάστρια μόδας να θέλει να διαψεύσει το ότι είναι κακή πεθερά. Με αφορμή την επίδειξη των ρούχων της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, που πλησιάζει, η Βικτόρια Μπέκαμ προσκάλεσε το ζευγάρι στην πόλη του φωτός για να βρεθεί στο πλευρό της.

Πάντως η Νίκολα Πελτζ, η εντυπωσιακή ηθοποιός, μιλώντας πριν λίγο καιρό στο Variety, ξεκαθάρισε ότι οι φήμες για την κακή τους σχέση προήλθαν από το ότι δεν φορούσε νυφικό της Βικτόρια στον γάμο της με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ.

«Θα φορούσα νυφικό της και το ήθελα πολύ, και λίγους μήνες αργότερα, συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε έπρεπε να διαλέξω άλλο φόρεμα», δήλωσε, ενώ το νυφικό της ήταν Valentino Couture. «Δεν είπε ότι δεν μπορείς να το φορέσεις. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το φορέσω. Από εκεί ξεκίνησε και μετά δημιουργήθηκε όλο αυτό», είχε υποστηρίξει η νύφη της Βικτόρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ