Δώδεκα αγαπημένα πρόσωπα μένουν Ελλάδα και μεταφέρουν το «7 ΜΕΡΕΣ TV» στα μέρη που ακούμπησε η καρδιά τους. Ανάμεσα τους και η Βίκυ Χατζηβασιλείου που ποζάρει μαγιό και μιλάει για τη «δική της» Χαλκιδική.

Από τον Γιάννη Βίτσα

«Το Aκρωτήρι της Σάνης αποτελεί μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Ελλάδας. Με συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τον Όλυμπο, είναι ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο, όπου ο άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν. Η Χαλκιδική για μένα είναι συνώνυμο
της χαλάρωσης, της ξεγνοιασιάς και της αλήθειας που πρέπει να φέρουν οι στιγμές μας. Οφείλουμε να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να παίρνει τις απαραίτητες ανάσες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Η Χαλκιδική αποτελεί το δικό μου καταφύγιο στο φως και την αλμύρα. Μίση ώρα περίπου από τη Θεσσαλονίκη, σας περιμένουν μερικές από τις πιο καθαρές παραλίες της Ελλάδας. Είναι ιδανικός τόπος για οικογένειες, για παρέες, ερωτευμένους και γενικότερα όλους τους ανθρώπους που έχουν ως γνώμονα να απολαύσουν το συναρπαστικό αυτό δώρο της φύσης».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ