Στο στούντιο της εκπομπής «Happy Day» στον ALPHA βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, το πρωί της Τρίτης. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις και αναφέρθηκε στα σενάρια που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

«Εγώ δεν είχα δει το quiz, πήγα τα παιδιά στο σχολείο, είχα τις δουλειές μου και κάποια στιγμή με παίρνει μια δημοσιογράφος και μου λέει: “η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media”. Κατευθείαν σκέφτηκα αν έχει συμβεί κάτι στο σχολείο των παιδιών», περιέγραψε η Βίκυ Καγιά.

«Μου λέει: “υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο”. Λέω: “είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι είμαι εγώ”; Της λέω: “με πιάνετε εξαπίνης, δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο”», συμπλήρωσε.

«Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και έχει τον δικό του τρόπο να την κάνει. Ζούμε σε μία εποχή που πρέπει να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιο μας. Παρόλα αυτά, έμεινα παγωτό», τόνισε η Βίκυ Καγιά.

«Ο Ηλίας είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ αυτές τις λίγες πλέον στιγμές που βγούμε, που θα πάμε να φάμε, να τα πούμε. Ταξιδεύει πολύ, έχει κι αυτός τα προγράμματα και τις δουλειές του, οπότε μη νομίζεις ότι έχουμε πολύ χρόνο να βρεθούμε», ανέφερε σε άλλο σημείο της κουβέντας.

Βίκυ Καγιά
Η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της σε δημόσια έξοδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ