Σε μία αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Βίκυ Κάβουρα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αγάπη της για την υποκριτική αλλά και σε όλους όσοι της γύρισαν την πλάτη στον επαγγελματικό της χώρο.

Αρχικά, η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε για την αγάπη της στην υποκριτική λέγοντας: «Η υποκριτική μου έχει αφήσει όλες τις γεύσεις. Και πικρή, και αλμυρή και γλυκιά. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν τόσα χρόνια. Έχω περάσει και πολύ όμορφα και δύσκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ηθοποιός. Στην επόμενη ζωή μου, και στη μεθεπόμενη, και στην προηγούμενη πρέπει να ήμουν και θα είμαι ηθοποιός.».

Η Βίκυ Κάβουρα μιλά για τις συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει με θάρρος στον χώρο της υποκριτικής

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τους ανθρώπους που τη βοήθησαν στον χώρο αλλά και για αυτούς που της έβαλαν «τρικλοποδιές», η Βίκυ Κάβουρα είπε: «Αρχικά νομίζω ότι στη ζωή μου αυτοί που με βοήθησαν μετά μου έβαλαν “τρικλοποδιές”. Οπότε η απάντηση είναι δύο σε ένα. Από εκεί και πέρα επειδή ακριβώς ήμουν αγαθή, έτρωγα τις τρικλοποδιές μου. Αλλά έλεγα “δεν πειράζει” και ξανασηκωνόμουν. Μ’αρέσει η Βίκυ πριν λίγα χρόνια. Τώρα λίγο που σα να φοβήθηκα δε μου αρέσει και τόσο. Θέλω να ξαναβρω εκείνη τη δύναμη που είχα.».

Παράλληλα η ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι πάντοτε έχει μία οικονομική ανασφάλεια αφού είναι ένας άνθρωπος που ζει πολλά χρόνια μόνη της και στηρίζει μόνη της τον εαυτό της.

Επιπλέον, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για το πώς έχει διαχειριστεί η ίδια το «προφίλ» της στον έξω κόσμο, καθώς και τα σχόλια που συχνά την ανέφεραν ως «σέξι»: «Νομίζω ότι διαχειρίστηκα λάθος το προφίλ μου. Κάποια δημοσιεύματα με είχαν πικράνει και γι’αυτό φταίω εγώ. Όσον αφορά το “σέξι” δε με πείραξε ποτέ γιατί δεν το θεωρώ πρόβλημα. Το να είναι κάποια σέξι νομίζω ότι επιβάλλεται. Να φροντίζει η κάθε γυναίκα τον εαυτό της και να φροντίζει τον εαυτό της. Αλλά επειδή υπάρχει δυστυχώς μία κοινωνία που κρίνει, θα πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες.».

Τέλος, η ηθοποιός απάντησε και στο ενδεχόμενο να κάνει μία οικογένεια. «Από πολύ μικρή είχα σκοπό να κάνω οικογένεια και μάλιστα μεγάλη. Αφήνω τα πράγματα και όπως έρθουν.» είπε η Βίκυ Κάβουρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ