Βίκυ Βολιώτη: «Δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να κυοφορήσω ένα παιδί, από μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω»

Η Βίκυ Βολιώτη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» μιλώντας ανοιχτά για την υιοθεσία της κόρης της και για τη σχέση της με τον άντρα της, Σίμο Σακερτζή.

Βίκυ Βολιώτη: «Δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να κυοφορήσω ένα παιδί, από μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω»

Η γνωστή ηθοποιός ανοίχτηκε στη δημοσιογράφο της εκπομπής αποκαλύπτοντας πόσο της στοίχισε η απώλεια του πατέρα της αλλά και πώς αυτή καθόρισε τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δική της οικογένεια.

Η Βίκυ Βολιώτη παραδέχτηκε: «Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, πολύ δυναμικό, με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου άλλαξα αρκετά. Όλα αυτά στην πορεία με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου.

Με ενηλικίωσε πρόωρα, με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δυσκολεύεται να διαχειριστεί. Μετά τον θάνατό του πήρα την ευθύνη να στηρίξω τη μητέρα μου».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Ο γάμος προέκυψε μόνο επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Η περίοδος που υιοθέτησα την Άννα ήταν γεμάτη από περίεργα πράγματα και πολλή αγάπη. Ο σύζυγός μου με βοήθησε πάρα πολύ.

Όταν την πήρα αγκαλιά την Άννα, ήταν αδιαπραγμάτευτο, ήταν η κόρη μου. Αν δεν πήγαινε καλά η υιοθεσία με την Άννα, ήμουν διατεθειμένη να μείνω για πάντα στην Αιθιοπία. Είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δεν γυρνάω πίσω».

«Δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να κυοφορήσω ένα παιδί, από μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω», κατέληξε η Βίκυ Βολιώτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΒΟΛΙΩΤΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ