Στο Πριγκιπάτο του Μονακό βρίσκεται η Μιμή Ντενίση, όπου μαζί με τη Νάνα Μούσχουρη και τη Bασιλική Καραγιάννη θα τιμηθούν την Παρασκευή με το βραβείο Maria Callas Monaco για τη συνεισφορά και το έργο τους στο χώρο της τέχνης.

Πρόκειται για την τρίτη διοργάνωση του λαμπερού ετήσιου θεσμού Maria Callas Monaco Gala & Awards, υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Αλβέρτου, που πραγματοποιείται από την πρόεδρο και ιδρύτριά του, τη διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα Ιωάννα Ευθυμίου.

Μετά τη βράβευση θα ακολουθήσει charity event, όλα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του Princess Charlene of Monaco Foundation για την προστασία των παιδιών στη θάλασσα, ενώ παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Γιώργος Ντάβλας και η Έμη Λιβανίου, και αρωγοί της εκδήλωσης είναι το Ελληνικό Προξενείο και η Ελληνική Κοινότητα του Μονακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κεντρική πόρτα της Όπερας του Μόντε Κάρλο θα ανοίξει για πρώτη φορά μετά από εκατό χρόνια καθώς από εκεί θα εμφανιστούν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν.

Βραβεία Maria Callas

Οι υπόλοιποι υψηλοί προσκεκλημένοι θα εισέλθουν στο χώρο της Όπερας από άλλη είσοδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ