Η αναμενόμενη ταινία Fast and Loose με πρωταγωνιστή τον Will Smith δεν θα υλοποιηθεί ποτέ καθώς μετά το φιάσκο στα Oscar το Netflix έβαλε στο συρτάρι το πρότζεκτ. Μια εβδομάδα νωρίτερα άλλωστε η ταινία έχασε και τον σκηνοθέτη της David Leitch.

Αντίθετα, φαίνεται πως θα επενδύσει στο έργο Fall Guy, με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling, για τη Universal, του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες τον Αύγουστο. Μια πηγή αναφέρει ότι το Netflix ανταγωνιζόταν τη Universal για να έχει το επόμενο έργο για τον Leitch, αλλά η Universal προχώρησε με το σκηνοθέτη. Σύμφωνα με πηγές, το Netflix απηύθυνε μια επείγουσα έκκληση σε άλλο σκηνοθέτη να αναλάβει το έργο με τον Will Smith.

Αλλά αμέσως μετά την επίθεση του Will Smith στον Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ, το Netflix μετέφερε αθόρυβα το έργο στο αρχείο του. Το Fast and Loose επρόκειτο να διηγηθεί την ιστορία ενός αρχηγού σπείρας εγκληματιών που χάνει τη μνήμη του μετά από μια επίθεση. Συγκεντρώνοντας ενδείξεις, ανακαλύπτει ότι διπλή ταυτότητα ως πάμπλουτος κροίσος και ως αποτυχημένος πράκτορας της CIA. Φαίνεται ότι το Netflix ήταν εύλογα επιφυλακτικό να προχωρήσει και δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την ταινία με άλλον αστέρα.

Ο Smith έχει επίσης στα σκαριά κατά την τρέχουσα περίοδο το δράμα απόδρασης σκλάβων της Apple+ Emancipation σε post-production. Η πλατφόρμα είχε προγραμματίσει ένα ντεμπούτο το 2022, αλλά δεν έχει ακόμα ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη. Τέλος το Bad Boys 4 στη Sony ήταν σε ενεργό ανάπτυξη και ο Smith έλαβε 40 σελίδες από το σενάριο πριν από τα Όσκαρ αλλά τώρα θα σταματήσει και αυτό το πρότζεκτ, δήλωσε μια άλλη πηγή. Μερικά άλλα έργα σε προ-παραγωγή είναι πιθανό να κάνουν το ίδιο.

Το Netflix δεν έχει δώσει απάντηση στις ερωτήσεις που προέκυψαν. Υπενθυμίζουμε ότι στη δήλωσή του την 1η Απριλίου για την παραίτησή του από την Ακαδημία, ο Smith είπε: «Η αλλαγή απαιτεί χρόνο και δεσμεύομαι να κάνω την απαραίτητη δουλειά για να διασφαλίσω ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά στη βία να ξεπεράσει τη λογική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ