Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και βιώνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του, Λίνας Πρίντζου. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για 2η χρονιά στην παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ στο ρόλο του Φίγκαρο, μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος- Λίνα Πρίντζου: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Έδειξε το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν με τη σύζυγό του στο καλαίσθητο διαμέρισμα τους και τη χαριτωμένη σκυλίτσα τους, που ξαπλώνει λίγο πιο δίπλα. Το ζευγάρι των ηθοποιών έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και φροντίζει πολλά ζωάκια στο Πήλιο όπου διατηρεί την εξοχική κατοικία του.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον Ιούνιο του 2014, στον ναό του Αγίου Γεωργίου, στη Βενετία, με καλεσμένους ελάχιστους φίλους και τις οικογένειές τους, σε μια κλειστή τελετή, με την διακριτικότητα που τους χαρακτηρίζει σε όλες τις εκδηλώσεις τους. «Ο γάμος μου ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Είχαμε καλεσμένους μόνο 25 άτομα. Τα κανόνιζα όλα ένα χρόνο πριν για να είναι όπως πρέπει. Έγινε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Η γυναίκα μου είναι βαριά Ηπειρώτισσα. Ήταν δική μου ιδέα ο γάμος στη Βενετία προκειμένου να γλιτώσω το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε η γυναίκα μου», είχε δηλώσει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την επιλογή τους να παντρευτούν στη Βενετία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ