Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του που ξεχωρίζει για την ευγένειά του και το γλυκό του χαμόγελο. Μαζί με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου έχουν δημιουργήσει ένα ονειρεμένο σπίτι στις Μηλιές Πηλίου. Εκεί καταφεύγουν όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.  Το ζευγάρι των ηθοποιών έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και φροντίζει πολλά ζωάκια αδέσποτα της περιοχής, μαζί με τα δικά τους, που είναι μέλη της οικογένειάς τους.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το ονειρεμένο σπίτι του στις Μηλιές Πηλίου

Αυτές της ημέρες, που επελαύνει το κύμα κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου βρίσκονται στο σπίτι τους στις Μηλιές Πηλίου. Σε βίντεο που ανάρτησε ο ηθοποιός στο Instagram, μας έδειξε τρία από τα σκυλάκια της οικογένειάς του, που ετοιμάζονται για βόλτα στο χιονισμένο Πήλιο όπου το θερμόμετρο έγραφε -1 C. Για πρώτη φορά βλέπουμε εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού με την όμορφη φωτισμένη ξύλινη σκάλα και τα παραδοσιακής τέχνης διακοσμητικά και χαλιά.

«Είναι η διαφυγή μου από τα πάντα, όχι από την πρωτεύουσα γιατί μου αρέσει να βλέπω κόσμο να κινείται, αλλά πρέπει να έχεις και μια διαφυγή. Όταν ήμασταν μαζί με τη Λίνα (Πρίντζου) λίγο πριν παντρευτούμε είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε το σπίτι μας και να αποφασίσουμε αν θα είναι στην Αθήνα ή σε ένα μέρος που θα νιώθουμε φωλιά μας. Το νιώθουμε και οι δυο μας», δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του για το σπίτι του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!