Η Χριστίνα Κονοβά σαν σήμερα έναν χρόνο πριν πραγματοποίησε τη βάφτιση της Έιντα, της οποίας νονά είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. «Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της Χριστίνας μου…», είχε αναφέρει η Σίσσυ.

«Abigail είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Ada ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνη Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Έιντα», είχε αποκαλύψει η σχεδιάστρια μόδας.

Η Χριστίνα Κοντοβά αναδημοσίευσε το insta story της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου απαθανατίζονταν στη βάφτιση της Έιντα. Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν τη μικρή Έιντα στο Νυμφαίο της Φλώρινας.

Χριστίνα Κοντοβά

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι» είχε εξομολογηθεί η Χριστίνα Κοντοβά.

«Έχω σκεφτεί το κομμάτι του ρατσισμού. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι το παιδί θα έχει ρατσισμό και είναι κοντό, χοντρό, οτιδήποτε. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν ρατσισμό. Όταν άρχισα να έχω συναισθήματα για την Έιντα αυτό με φόβιζε όλο και πιο πολύ. Αυτά τα έλεγα πριν το γνωρίζω, το έβλεπα και λίγο τουριστικά. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν το έχουμε αντιμετωπίσει και ούτε πρόκειται να την προετοιμάσω για κάτι τέτοιο. Θέλω να την προετοιμάσω να αγαπάει τον εαυτό της, να είναι σίγουρη για αυτό που είναι, να είναι γεμάτη από αγάπη. Πιστεύω ότι αν είναι δυνατό το παιδί, μπορεί να αντιμετωπίσει τον κόσμο» εξομολογήθηκε επίσης η Χριστίνα Κοντοβά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ