Μια από τις πιο όμορφες και τρυφερές φωτογραφίες μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού η παρουσιάστρια της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε με την βαφτιστήρα της και κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada.

Η μικρούλα δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της καθημερινότητα, καθώς η μητέρα της και ο Τζώνη Καλημέρης συμβάλλουν σημαντικά σε αυτό. Η Ada πηγαίνει στο σχολείο, κάνει ευφάνταστες δραστηριότητες με τους γονείς της και ζει με αξιοπρέπεια και σε ένα απόλυτα ευγενικό περιβάλλον.

Σίσσυ Χρηστίδου
Παλαιότερη εικόνα τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στην Ada. Άλλωστε, φροντίζει να τη βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ πριν λίγο διάστημα είχε ταξιδέψει στο Νυμφαίο όπου πέρασε κάποιες στιγμές μαζί τους. Σε αυτήν τη φωτογραφία, η παρουσιάστρια του Mega κρατά την μικρούλα στην αγκαλιά της και η χαρά της είναι ολοφάνερη. Μάλιστα, έγραψε: «Ραντεβού με τη Λαίδη μου».

Η εν λόγω εικόνα φάνηκε πως άρεσε στους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν, ενώ πλησιάζει τις 80.000 likes. Η Χριστίνα Κοντοβά, βέβαια, δεν έμεινε ασυγκίνητη καθώς σχολίασε ως εξής: «Είμαστε οικογένεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ