Με μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Ada κοινοποίησε η Χριστίνα Κοντοβά στο Instagram της, ενώ η μικρούλα είχε μεταμφιεστεί σε μπαλαρίνα.

Εκείνη και η κόρη της έχουν αναπτύξει μια υπέροχη σχέση, ενώ από την υιοθεσία της κι έπειτα ζουν στην Αθήνα και πραγματοποιούν μάλιστα εξόδους αλλά και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Η Χριστίνα Κοντοβά, λοιπόν, έντυσε την Ada μπαλαρίνα για το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου της και οι followers της σχεδιάστριας μόδας έδειξαν τον ενθουσιασμό τους. «Μα είστε τόσο κούκλες», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγάπες μου».

«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα», είχε αναφέρει η Χριστίνα Κοντοβά.

Ο Τζώνη Καλημέρης έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τη σύντροφό του, λέγοντας στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στο “Πρωινό”: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ