Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν με ήρεμο τρόπο, όπως γνωστοποιήθηκε πριν λίγο διάστημε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας».

Η σχεδιάστρια μόδας και ο Τζώνη Καλημέρης διατηρούν άψογες σχέσεις, ενώ η Ada αποτελεί και για τους δύο προτεραιότητα. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας πρόκειται σύντομα να μετακομίσει, όπως επίσης σημειώθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η Χριστίνα Κοντοβά πραγματοποίησε τη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε. Η σχεδιάστρια μόδας ήταν μόνη και με μια ακόμα ενδιαφέρουσα στυλιστική επιλογή.

Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά δεν έχει αναφερθεί στην απόφασή της να ολοκληρώσει τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, ούτε με δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης αλλά ούτε και μέσα από τα social media.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της», είχε αναφέρει για τη Χριστίνα Κοντοβά ο Τζώνη Καλημέρης στο «Πρωινό».

Με μια καλαίσθητη ενδυματολογική επιλογή

photos: Ndp

Χριστίνα Κοντοβά & Ada «2 χρόνια μαζί» και η σχεδιάστρια κάνει μια αξιοπρόσεκτη ανάρτηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ