Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν τη μικρή Ada ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στο Νυμφαίο της Φλώρινας. Νονά της μικρής ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και παρά την αναβολή της τελετής λόγω της απρόοπτης νόσησης της παρουσιάστριας όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Το μυστήριο και η γιορτή που ακολούθησε έλαβαν χώρα σε ένα ονειρικό μέρος και σήμερα τόσο η Χριστίνα Κοντοβά όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram από την όμορφη ημέρα.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς ο διάκοσμος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να ταιριάζει στο φυσικό περιβάλλον σε γήινους, παλ και ροζ τόνους ενώ υπερισχύουν τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και το πανί. Μάλιστα, υπάρχει και ειδικό τμήμα για την παιδική απασχόληση με παιχνίδια για τους μικρούς φίλους της Ada.

H Χριστίνα Κοντοβά είναι λάτρης της μίνιμαλ αισθητικής και το αισθητικό αποτέλεσμα τόσο της διακόσμησης όσο και της ενδυματολογικής επιλογής των παρευρισκόμενων ήταν απόλυτα αρμονικό. Οι γονείς της μικρής και η νονά είχαν επιλέξει λευκά κομμάτια που εναρμονίζονται με την αγνότητα της στιγμής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ