Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς απολαμβάνει τη μητρότητα δίπλα στη μικρή Ada και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει πολύ.

Η ίδια, παρά το γεγονός ότι έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής της, βρίσκει πάντοτε χρόνο να αφιερώνει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από τη στιγμή που η μικρή Ada ήρθε στην Ελλάδα μαζί της επιδιώκει να εμπλουτίζει το χρόνο της με εξορμήσεις και να δημιουργεί εμπειρίες με την οικογένειά της.

Η μικρούλα, όσο βρίσκεται στην Ελλάδα γνωρίζει το νέο της περιβάλλον και φαίνεται πως έχει εγκλιματιστεί τέλεια. Συνεχώς δημιουργεί καινούργιους φίλους και περνά όμορφες στιγμές μαζί τους. Πρόσφατα, η Χριστίνα Κοντοβά μάλιστα δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τη βόλτα της μικρής της κόρης με την βαφτιστήρα της με υπέροχο φόντο το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα.

Φαίνεται πως οι δύο “κόρες” της σχεδιάστριας έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση και απολαμβάνουν τον χρόνο τους μαζί. Υπενθυμίζουμε ότι νονά της μικρής Ada είναι η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ