Για ακόμα μια φορά η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται στην Αφρική προκειμένου να διευθετήσει όσα χρειάζονται για την υιοθεσία της Ada και παράλληλα απολαμβάνει τις βόλτες της μαζί της.

Η δημοφιλής σχεδιάστρια ρούχων είναι χαρούμενη, χαμογελαστή και περνά όμορφες στιγμές με τη μικρή της, η οποία αποτελεί πηγή χαράς για εκείνη και έχουν αναπτύξει μια υπέροχη σχέση.

Η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, μίλησε και για την σκέψη της, να υιοθετήσει ένα δεύτερο παιδάκι αλλά και για την διαδικασία που απαιτείται για μια τέτοια ενέργεια.

Όσα δήλωσε η Χριστίνα Κοντοβά για μια δεύτερη υιοθεσία

Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι αλλά το να μείνω άλλους 12 μήνες στην Ουγκάντα (αυτή είναι η διαδικασία), μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή“, τόνισε η ίδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και εκτενέστερα στην διαδικασία της υιοθεσίας από τη συγκεκριμένη χώρα, μιας και πολλές φορές δέχεται ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. “Φυσικά και μπορεί κανείς να υιοθετήσει από εδώ αλλά θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τους νόμους της χώρας και να έρθει να ζήσει εδώ για ένα χρόνο, όπως κάνω και εγώ. Όλα αυτά με τη βοήθεια δικηγόρου“.

Δείτε όσα έγραψε αναλυτικά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ