Ο ρόλος της μαμάς έχει μπει για τα καλά στη ζωή της. Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει πολύ αυτό που ζει. Με αποκλειστική προτεραιότητα, πλέον, τις δίδυμες κόρες της, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στις μικρές.

Η εποχή που κάθε Σαββατοκύριακο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν αποδράσεις και ταξίδια πέρασε, αφού η Αριάνα και η Φιλίππα έχουν την προσοχή τους και μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν, το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει δραστηριότητες με τις κόρες του και φυσικά να παίζουν. Η Χριστίνα Μπόμπα, μάλιστα, μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα και βίντεο.

Αυτή τη φορά, η τρυφερή μαμά απαθανάτισε τις μικρές να κάνουν ψώνια και να παίζουν με τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Ο πρώην παίκτης του «Survivor» και η σύντροφός του έχουν φιλικές σχέσεις με τη Χριστίνα και τον Σάκη και οι μικρές φαίνεται ότι τους αγαπούν επίσης πολύ. Αριάνα και Φιλίππα κλέβουν ξανά τις εντυπώσεις…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ