Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει ξεχωρίσει από τη συμμετοχή της ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός” μέσα από το απαγορευμένο ειδύλλιό της με τον “Αστέρη”.

Η γνωστή ηθοποιός αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και αγαπά τη διακριτικότητα είναι γνωστό ότι διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, αδελφό του Αποστόλη Τότσικα.

Αυτή τη φορά επέλεξε να παρουσιάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έναν άλλον σημαντικό άνδρα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον αδερφό της, Κωνσταντίνο Χειλά ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο της υποκριτικής και της σκηνοθεσίας.

Η ομοιότητα ανάμεσα στα δύο αδέρφια και η γοητεία τους είναι εντυπωσιακή και έγινε αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς διαδικτυακούς ακολούθους της ηθοποιού. Μεταξύ αυτών, οι συνάδελφοι της Χριστίνας Χειλά – Φαμέλη, Ευγενία Σαμαρά και Κατερίνα Διδασκάλου που έσπευσαν να σχολιάσουν επιδοκιμαστικά.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι δεμένη με την οικογένειά της αλλά αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να δημιουργήσει δική της οικογένεια, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Δεν ξέρω πώς θα ήθελα να είναι ο γάμος μου. Θα ήθελα να γίνω μάλλον μητέρα κάποια στιγμή, αλλά δεν το σκέφτομαι τώρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΙΛΑ ΦΑΜΕΛΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ