Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνουν διακοπές στα Κουφονήσια μαζί με παρέα φίλων. Οι δυο γυναίκες απόλαυσαν τον ήλιο και τα καταπράσινα νερά του ελληνικού τοπίου και δεν δίστασαν να κυκλοφορήσουν εντελώς αμακιγιάριστες αναδεικνύοντας τη φυσική τους ομορφιά.

Τόσο η επιχειρηματίας και μάνατζερ όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εντυπωσίασαν με τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους αλλά και με τα εντυπωσιακά summer looks τους. Η Έλενα Χριστοπούλου επένδυσε σε ένα mix and match μπικίνι μαύρο με άνιμαλ πριντ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει να τιμά τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα όπως το πορτοκαλί.

Οι δυο γυναίκες συνοδεύονταν από τον σύντροφο της Έλενας Χριστοπούλου, Τόλη Κότση. Η ίδια είχε δηλώσει για τη σχέση της σε πρόσφατη συνέντευξη της: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πλήρης. Μέσα σε αυτή τη σχέση είμαι γεμάτη και υγιής μετά από πολλά χρόνια. Τον επέλεξα αυτό τον άνθρωπο. Δεν τα ‘χασα, δεν τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, τον ερωτεύτηκα και είπα “Παναγία μου, τι είναι αυτό!”. Ήταν μεστή απόφαση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ