Ο παρουσιαστής του ANT1, Γιώργος Λιάγκας, ξεκίνησε τις διακοπές του με τους γιους του Γιάννη και Δημήτρη, και κοινοποίησε μια σειρά από στιγμιότυπα. Λίγο μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον σταθμό, για τα επόμενα δύο χρόνια, χαλαρώνει απαλλαγμένος πλέον από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και σε καλοκαιρινή διάθεση.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στη Ρήνεια της Μυκόνου και έκανε βόλτα με φουσκωτό στα υπέροχα νερά της. Μάλιστα, μοιράστηκε ένα βίντεο όπου ο γιος του Γιάννης κολυμπάει. Άλλωστε, είναι κολυμβητής αφού κάνει μαθήματα εδώ και αρκετό διάστημα.

Ο Γιώργος Λιάγκας φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους γιους του. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές να κάνουν τις βόλτες τους αλλά και τα μπάνια τους στη Βουλιαγμένη.

Στο βίντεο που μοιράστηκε ο παρουσιαστής, γράφει «προπόνηση σε… φυσική πισίνα!!!» και προβάλλει τον Γιάννη Λιάγκα και το ταλέντο του στην κολύμβηση.

Ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκαςε μοιράστηκε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τα παιδιά του και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους followers τγου, χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ ο Γιάννης και ο Δημήτρης ήταν ξαπλωμένοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ