Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μεταξύ όσων την ρώτησε ο δημοσιογράφος ήταν και η σχέση της με την Βίκυ Καγιά!

«Σύντομα θα με δείτε στο First Date. Μακάρι να με δείτε στο GNTM. Το αγαπημένο μου GNTM ήταν πάνω στο φορτηγό με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κλαίμε. Είχα περάσει ωραία» εξομολογήθηκε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είπε: «Στο Shopping Star η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι θεάρα, είναι πραγματικά άψογη. Το σχόλιό της είναι άρτιο, πάνω στο θέμα, χωρίς εμπάθεια, χωρίς να είναι προσβλητική ή αγενής. Δεν μου κλώτσησε καθόλου.

Νομίζω ότι οποιαδήποτε σύγκριση με την Βίκυ Καγιά είναι άδικη, γιατί η Βίκυ είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να συγκρίνεις, είναι κάτι που μας μαθαίναν στο δημοτικό, μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται. Δεν είναι όμως ότι χάνει την αξία της η Ηλιάνα στην σύγκριση, ίσως κερδίζει κιόλας και ίσως μάθει απ’ αυτό.

Γιατί δεν πήγε σε κάτι εύκολο, είναι δύσκολο τώρα το ότι κάθονται όλοι και την συγκρίνουν με την Βίκυ. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Ηλιάνα δέχεται όλα αυτά τα πυρά. Εγώ αποτυχίες θεωρώ άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε και σε ερώτηση για την σχέτης με την Βίκυ Καγιά:

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχω κάτι μαζί της. Εγώ σε όλο αυτό δεν έχω καταλάβει πως έχω μπλεχτεί. Όλο το ξεκίνησε η Βίκυ που γύρισε και είπε μια ωραία μέρα ότι δεν την έχω πάρει τηλέφωνο. Σοκ εγώ, ήμουν κάπου χαμένη στην Ασία δεν κατάλαβα πως έγινε όλο αυτό και από τότε ξαφνικά καλούμαι να απαντάω.

Να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ αν έχει συμβεί κάτι με εμένα. Εγώ δεν έχω πάθει κάτι ποτέ με την Βίκυ. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, νομίζω ότι με έκανε μπλοκ, αλλά να πάτε να ρωτήσετε την Βίκυ. Δεν τρέχει και τίποτα, είναι Instagram. Και πάλι δεν παρεξηγήθηκα, δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν την έχω συναντήσει σε event, δεν έχει τύχει» 

Δείτε το video από το Mega Καλημέρα 

Κεντρική φωτογραφία: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ