Στην εκπομπή «Brekafast@star» παραχώρησε συνέντευξη η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Βασίλη Καρύδη αλλά και τη δυσλεξία της.

«Με τον Βασίλη κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Στην πραγματικότητα δεν κάλεσα κόσμο στον γάμο μου. Ο γάμος προέκυψε μετά τις διακοπές, οπότε ήμασταν αυτοί οι 15 άνθρωποι που είχαμε πάει στο νησί και είπαμε ότι θα παντρευτούμε», είπε στη Λιλή Πυράκη.

«Καταρχήν εγώ δεν πιστεύω στους ανοιχτούς γάμους, στα μεγάλα πάρτι. Είναι πολύ προσωπική και την κάνεις πιο πολύ για να δηλώσεις ότι είσαι έτοιμος να υποσχεθείς μπροστά σε μάρτυρες ότι αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον θέλω για πάντα», σημείωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ακόμα, η παρουσιάστρια τόνισε για τη δυσλεξία «Μίλησα γιατί είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ κόσμο. Τη δυσλεξία ξεκινάς να τη βιώνεις σε πολύ μικρή ηλικία, οπότε πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είμαστε δυσλεκτικοί, ότι είναι ωραίο να μιλάμε και να συζητάμε για αυτό το πράγμα πιο πολύ για τα νέα παιδιά. Όταν διαγνώστηκα με τη δυσλεξία, το αστείο στο σχολείο ήταν ότι η Ζεν θα λέει τις ειδήσεις γιατί η ανάγνωση ήταν πολύ δύσκολη και εγώ τώρα είμαι στην τηλεόραση».

Κεντρική εικόνα: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΜΑΖΑΡΙ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ