Ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία έκαναν ένα ακόμα βήμα στη σχέση τους. Μέχρι τώρα απαθανατίζονταν σε ανύποπτες στιγμές, αποφεύγοντας φλας και ερωτήσεις από τον Τύπο.

Χθες όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία βόλτα στους δρόμους της Βαρκελώνης και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, δείχνοντας πόσο ερωτευμένο είναι.

Μάλιστα, σχολιάστηκε αρκετά το γεγονός ότι οι δυο τους δε σταμάτησαν στιγμή να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου αλλά και ότι γελούσαν ασταμάτητα.

Λίγο αργότερα, συνάντησαν δημοσιογράφους του ισπανικού Τύπου οι οποίοι δε δίστασαν να τους κάνουν ερωτήσεις.

Αρχικά οι δυο τους, αντιμετώπισαν χιουμοριστικά τα σχόλια που σχετίζονται με την κρίση άγχους που υποτίθεται ότι υπέστη η Κλάρα πριν από λίγες μέρες. « Σε έπιασε άγχος; Σοβαρά; Άγχος;» ακούγεται να λέει ο πρώην ποδοσφαιριστής γελώντας.

Ζεράρ Πικέ – Κλάρα Κία: Κρατιούνται χέρι χέρι και γελούν ασταμάτητα στους δρόμους της Βαρκελώνης

Ακόμα, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μάθει αν είναι αλήθεια ότι οι γονείς του Καταλανού είχαν βαρεθεί τα πάρτι της Σακίρα. Ο Πικέ απέφυγε να μιλήσει, αλλά η Κλάρα αναφώνησε: «Ε, είναι φυσιολογικό νομίζω αυτό.».

Η σχέση του Πικέ και της Κλάρα δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2022, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του πρώην ποδοσφαιριστή και της Σακίρα. Από τότε, οι δυο τους ζουν μαζί, επιλέγοντας πάντα τη διακριτικότητα και αποφεύγοντας τη δημοσιότητα. Ωστόσο, στις 25 Ιανουαρίου, ο πρώην ποδοσφαιριστής έκανε ένα σημαντικό βήμα δημοσιεύοντας, για πρώτη φορά, φωτογραφία με την Κλάρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ